14,6 colos 3K OLED kijelzővel jöhet a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

0

Azt eddig is tudtuk, hogy a Galaxy Tab S8 szériába az alap és a Plus modell mellett érkezik egy még nagyobb, Ultra variáns, ami kétségtelenül a Samsung eddigi legdurvább táblagépe lesz, és most kiderültek a készülék főbb jellemzői!

Az ismert szivárogtató, Ice Universe szerint a Galaxy Tab S8 Ultra egy hatalmas, 14,6 colos, 3K (2960 x 1848) felbontású, 120 Hz-es OLED kijelzővel jön, ami nem mellesleg 16:10-es képarányt jelent.

A méretes táblagépet a Snapdragon 898 fogja hajtani, egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz Exynos 2200-as modell, de ezt még nem tudjuk biztosra. Az akkumulátor kapacitása viszont jó eséllyel 11.500 mAh lesz, vagy ehhez közeli, gyorstöltés tekintetében pedig megkapjuk a 45W-ot, akárcsak a szintén készülőfélben lévő Galaxy S22 Ultra esetében.

Korábbi hírek szerint a tablet 5,5 mm vékony lesz, 650 grammot fog nyomni, négy hangszóró lesz rajta, és természetesen S Pen is jár majd mellé.

Ami a kisebb modelleket illeti, a legnagyobb különbség a kijelzők terén várható, a sima Tab S8 egy 11 colos LCD panelt kaphat, a Tab S8+ pedig egy 12,4 colos OLED megjelenítőt, egyaránt 120 Hz-es képfrissítéssel.

Az új tabletek érkezésére valamikor a következő év elején lehet számítani, de biztosat egyelőre nem tudunk a bemutatóval kapcsolatban

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid