15%-os aksival még egy napot is kihúzhat a Vernee Mars Pro

0

Korábban már írtunk nektek a Vernee Mars Pro telefonról, mely igen kellemes árcédulával rendelkezik, és emellett igazi ár-érték arány bajnok. Most újabb érdekes infókat közölt a gyártó, mégpedig az újdonság akkumulátoráról, illetve az energiatakarékossági megoldásokról.

Mostanra rengeteg program fut a telefonokon, melynek ára van. Hiába egy nagyobb akkumulátor, mégis maximum 1-2 napig bírják a készülékek. A legtöbb gyártó igyekszik hatékonyan optimalizálni, és akinek ez sem lenne elég, az általában különböző takarékos üzemmódokból tud még választani, ám sokszor ezek nem túl hatékonyak.

A Vernee viszont úgy tűnik megcsinálta, és sikerült nagyon jó eredményeket elérniük. Az Endurance mód bekapcsolásával jóval megnyújthatjuk a használati időt, és mikor más telefonnal már töltő után kapkodunk, itt még nyugodtan használhatjuk a készüléket.

Miután aktiváltuk az Endurance módot, 15%-kal még akár 1 napig használható telefonunk a gyártó szerint. Ha ez nem lenne elég, látható hogy normál használat mellett is rengeteget számít a megfelelő optimalizálás, hiszen 17% helyett mindössze 6%-ot merült a Mars Pro egy óra alatt, amikor az Endurance mód be volt kapcsolva.

Az elegáns és karcsú alumínium ház egy 3500 mAh-s aksit rejt, ami támogatja a gyorstöltést USB-C porton keresztül, ennek megfelelőlen akár 10 perc alatt fel tudjuk tölteni az akkumulátort 20%-ra, 20 perc alatt pedig 40%-ra. A teljes töltéshez körülbelül 90 perc szükséges.

A Vernee Mars Pro 5.5 colos Full HD kijelzőjét a 8 magos Helio P25 hajtja, nem kevesebb, mint 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. Természetesen a 4G támogatás sem maradt ki, és a mobil ismeri a hazánkban sok helyen használt B20-as sávot is.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid