Valódi fotókon és videón a Samsung Galaxy S8 Active

3

Lapunk hasábjain egy párszor már volt főszerepben a Samsung Galaxy S8 Active, ami hol szóbeszédek szárnyán, hol képeken tűnt fel. A Samsung idei S szériás csúcstelefonjának strapabíró változatát ismét lencsevégre kapta valaki, és úgy látszik ezek az eddigi legjobb fotók a mobilról.

A készülék természetesen sok mindenben hasonlít az eredeti modellre, de azért akadnak különbségek is bőven. Maga a burkolat leginkább polikarbonátból készült, kivéve az oldalsó keretet, melynek anyaga fém. A telefon apró hardverelemeit egy 4000 milliamperórás akkumulátor látja el energiával, így aztán a Galaxy S8 Active másfélszer vastagabb, mint a megszokott S8 modell. A kijelző ezúttal egyenes, az ujjlenyomat-olvasó viszont ugyanúgy a hátlapra került, a kamera mellé, aminek bizonyára nem mindenki fog örülni.

Ezúttal az Active Key gomb elmarad, helyette a Samsung vadonatúj virtuális asszisztensének, a Bixby-nek dedikált billentyűt kapjuk. Sajnos a kezelőgomb nem újraprogramozható. Ami még talán bizonyos felhasználók számára érvágás lehet az az, hogy a telefon nem képes víz alatti kameramódra. Említésre méltó továbbá, hogy a készüléken Android 7.0 Nougat fut már gyárilag, bár ez egyáltalán nem meglepő.

A fontosabb jellemzők várhatóan nem fognak eltérni a Samsung Galaxy S8-ból megismertektől, így nem változik a lapkakészlet, a memóriamennyiség, de a kamerák felbontása sem. Egyelőre szomorú módon nem tudni, hogy pontosan hol és mennyiért lesz kapható a Samsung Galaxy S8 Active, azonban vigasztalás gyanánt tekintsétek meg az alábbi videót, amelyen éppen a telefont nyomkodja valaki.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid