1500 új emojival bővült a Facebook Messenger

0

titkosított üzenetküldésre még egy kicsit várnunk kell a Messenger esetében, de addig is érkezett egy másik újítás: 1500 emojival bővült az app.

Egy rakat új emojit érkezett a Messengerbe, de nem is a számon van a hangsúly, a Facebooknak konkrét céljai voltak az újítással.

uj-emojik-facebook-messenger-01

Eddig nem mindenhol ugyanúgy jelentek meg az elküldött hangulatjelek. Előfordulhatott, hogy a másik fél nem pontosan azt az emojit kapta, amit szántunk neki, vagy esetleg nem is jelent meg semmi, csak egy fekete négyzet. Ennek azonban most véget vetett a Facebook, egy egységes rendszert vezettek be, azaz mindenki ugyanazt fogja látni, nem számít, hogy Androidot, iOS-t vagy más platformot használ.

uj-emojik-facebook-messenger

A Facebook nagyon fontosnak tartja a nemek közötti egyenlőséget is, éppen ezért sok női emoji érkezett, például rendőr, szörfös vagy futó. Ráadásul többféle bőrszínben is elérhetők lesznek a hangulatjelek, és ha kiválasztunk egy alapértelmezettet, akkor onnantól mindig az az árnyalat kerül elküldésre.

uj-emojik-facebook-messenger-03

Az új emojik már világszerte elérhetők Androidon és iOS-en is, a szövegmező mellett lévő hangulatjel ikonra kattintva tudjuk előhozni őket.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid