Pop-up kamerával debütált az Európában is megjelenő Motorola One Fusion+

0

A Motorola is igyekszik lépést tartani a trendekkel, vagy talán kicsit már le is vannak maradva a második bemutatott pop-up kamerás telefonjukkal, hiszen manapság szinte mindenki a kameralyukas megoldásokat erőlteti. Mindenesetre a frissen leleplezett Motorola One Fusion+ egy figyelemreméltó készülék lett, ráadásul Európában is megjelenik az erős középkategóriás vassal ellátott okostelefon.

Az újdonság képernyője 6,5 colos, a Total Vision megjelenítő gyártásakor IPS LCD panelt használtak, amelynek felbontása Full HD+, és HDR10 támogatással is bír. Ami a már említett előlapi kamerát illeti, egy 16 MP-es modulról van szó, viszont az ujjlenyomat-olvasót ezúttal nem a képernyő alatt, hanem hagyományosan a hátlapon találjuk.

Maradjunk is kicsit a hátoldalon, ahol egyértelműen a 64 MP-es elsődleges kamera viszi a prímet, a Quad Bayer szenzor f/1,8 rekeszértékkel rendelkezik, munkáját pedig egy 8 MP-es ultraszéles látószöggel bíró modul segíti, de nem ez az egyetlen társérzékelő a hátoldalon.

Ott van még a dedikált 5 MP-es makró kamera, valamint a 3 MP-es mélységérzékelő, ami portréképek készítésekor tesz majd hatalmas szolgálatot.

A Motorola One Fusion+ belsejében egy Qualcomm Snapdragon 730 lapkakészlet dolgozik, amely mellett 6 GB RAM, valamint 128 GB bővíthető háttértár található. A készülék fülhallgató kimenettel büszkélkedhet ugyan, de az NFC technológiát már nem implementálták, viszont az FM rádiót igen, ami kezd lassan kiveszni az okostelefonok világából. A másik vezetékes csatlakozó a készülék USB-C portja, ezen keresztül töltődik a mobil 5000 mAh kapacitású aksija, ami 15 wattos gyorstöltést is támogat.

A Motorola One Fusion+ fehér és kék árnyalatokban lesz kapható, és mint ahogyan a bevezetőben említettük, Európában is megjelenik valamikor a hónap vége felé. A telefonért 300 eurót fognak kérni, ami magyar pénzre átszámítva cirka 103 200 forintot jelent. Szerintetek megéri majd ezt az árat?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid