18 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral érkezett a ZTE Axon 40 Ultra Space Edition

0

Számítani lehetett az érkezésére, és most végre hivatalosan is befutott a ZTE Axon 40 Ultra Space Edition készülék. Az új kiadás több, akár 18 GB operatív memóriával is kérhető, miközben a külső borítás esetében kerámiára váltott a gyártó, tovább fokozva a prémium érzetet.

A készülék tehát a ZTE Axon 40 Ultra Space Edition nevet viseli, és kétféle konfigurációban kérhető: az egyik 12 GB RAM-mal, valamint 512 GB háttértárral, a másik pedig 18 GB RAM-mal és 1 TB belső tárhellyel van felszerelve. Tavaly is volt egy hasonló spéci kiadása az Axon 30 Ultrának, ez az új modell tekinthető a közvetlen folytatásnak.

A külsőn is variáltak a szimpla Ultra modellhez képest, a hátlap ezúttal kerámiából készült, de átdolgozásra került a kamerakiépítés is. A hátoldalt alkotó kerámiát egy különleges öntőformában készítik, így hozva létre annak egyedi formáját.

Akárcsak az eredeti Axon 40 Ultra, ez a modell is fel lett szerelve egy dedikált biztonsági chippel, amely a ZTE saját fejlesztése. A gyártó szerint az általuk alkotott megoldás átment a nemzeti kereskedelmi titkosítási teszteken, illetve megfelel három fontos nemzetközi biztonsági és adatvédelmi tanúsítvány követelményeinek.

A fentebb részletezett változtatásokon túlmenően minden specifikáció marad ugyanolyan, ez a mobil a rengeteg operatív memória és a kerámiából öntött hátlap előtt is egy csúcsmodell volt. 6,8 colos, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel, megjelenítő alatti 16 megapixeles előlapi kamerával, valamint Snapdragon 8 Gen 1 chippel szerelték fel. A telefon energiaellátását 5000 mAh-s telep biztosítja, amelyet akár 80 wattos töltőkkel is táplálhatunk, a hátlapi kamerarendszer pedig úgyanúgy három 64 megapixeles érzékelőből áll – az egyik az elsődleges, a másik egy ultraszéles látószögű és van egy periszkópos telefotó modul is.

A ZTE Axon 40 Ultra Space Edition már előrendelhető Kínában, a készülékek kiszállítása pedig december 6-án veszi kezdetét. Az olcsóbb modell 825, a drágábbik pedig 1075 dollárt kóstál. Az előbbi a 12/512 GB-os, a másik pedig a 18 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral szerelt változat. Az okostelefon dobozában lesz egy tok is, amely idomul a készülék megváltoztatott kamerakiépítéséhez.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid