18 GB RAM-mal jöhet az ASUS új, dupla aksis telefonja

0

Az Asus ROG Phone 3 volt az egyik első olyan okostelefon, amelybe 16 GB RAM-ot szereltek, és a gyártó most új rekord felállítására készül a hírek szerint. Hamarosan jön ugyanis az friss modell, amely akár 18 GB operatív memóriával is megjelenhet.

Március 10-én mutatják be az Asus ROG Phone 5 gamer telefont (a 4-es számot szándékosan hagyja ki a gyártó babonából), és most felbukkant az újdonság a Geekbench nevű tesztprogram adatbázisában. A teszt során a mobilon Android 11 futott, és természetesen Snapdragon 888 dolgozott a belsejében, a legérdekesebb részlet azonban a memória mennyisége. Az adatlap 16,97 GB RAM-ot jelez, de ez nyilván nem pontos érték, azt jelenti, hogy a telefonban ennél több memória van, valószínűleg 18 GB.

Egyébként több változat is lesz a ROG Phone 5-ből, feltűnt már 8 és 16 GB-os modell is, minden bizonnyal a legütősebb kiadást látják majd el ezeknél is több memóriával.

A további kiszivárgott jellemzők között szerepel egy 6,78 colos, 144 Hz-es AMOLED kijelző, valamint 6000 mAh akkumulátor kapacitás. Utóbbi két 3000 mAh-s telepből tevődik majd össze a hírek szerint, amire valószínűleg a gyorstöltés miatt van szükség. A mobil támogatni fogja a 65W-os adaptereket is.

Asus ROG Phone 5

További érdekesség, hogy egy olyan verzió is jöhet a mobilból, aminek a hátlapján is lesz kijelzője.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid