Ilyen lett az 1,8 millió Ft-os Samsung Galaxy Note 20 Ultra Eternity

0

Mindannyian tudjuk, hogy a Samsung Galaxy Note 20 Ultra 485 ezres ára csak uzsonnapénz, és ha nem akarjuk, hogy a klubban mi legyünk a röhej tárgya, kénytelenek leszünk egy komolyabb variánsra beruházni. A különböző okostelefonok és egyéb készülékek luxuskiadásairól is ismert Caviar most híres építészeti remekművek alapján készítette el legújabb extravagáns különlegességét, ami a Samsung Galaxy Note 20 Ultra Eternity nevet viseli. A telefon(ok) külső burkolata valódi márvány és rózsaarany felhasználásával készült, és a választható verziók között akad olyan is ami 1,8 millió forintba kerül.

Egy ilyen gyönyörű okostelefonért teljesen megéri az elkövetkezendő pár évben minden étkezésre zsíros kenyeret enni, vagy értékesíteni valamelyik belső szervünket. Na de foglalkozzunk a készülékkel, ami igazából nem más, mint a Galaxy Note 20 Ultra misztikus bronz árnyalatának luxuskiadása.

A készülék külső bevonata természetes márvány és rózsaarany felhasználásával készült, a mintázata pedig különböző híres épületeket idéz meg, attól függően, melyik változatot óhajtjuk. A mobiltelefon kapható Parthenon kiadásban fehér márvány, Hagia Sophia kiszerelésben fekete márvány, Tiltott Város változatban zöld márvány, valamint Boldog Vazul-Székesegyház kialakításban vörös márvány bevonattal.

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra Eternity 5750 (~ 1 711 973 Ft) és 6260 (~ 1 863 736 Ft) dollár között kapható, a vételár attól függ, melyik kiadást választjuk. Az okostelefont borító márvány minden esetben valódi, míg a felhasznált rózsaarany réteget kétszeresen galvanizálták egy vésett fémlemezre.

Ha nem akartok égni a gazdag barátok előtt, érdemes lesz sietni, mert mindegyik változatból mindösszesen 99 darab készül, szóval hajrá! Amúgy mondanunk sem kell, de hardveresen nincs eltérés a készülék hagyományos és luxuskiadása között. Ti melyiket fogjátok beszerezni?

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid