2 szuperolcsó tabletet kínál a Cafago eltérő dizájnnal, de azonos tudással

0

Úgy fest, ha táblagépekről van szó, az embereknek nem csupán méregdrága iPad Prókra vagy Galaxy Tab S Ultrákra van igénye, kelendőek az olcsó, “filléres” alternatívák is. Ráadásul ezek a gépek a pénztárcabarát árazás ellenére olykor egészen korrekt jellemzőkkel rendelkeznek, legalábbis papíron. A Cafago most azoknak szeretne kedveskedni, akik valamilyen efféle készülékre vágynak, két szuperolcsó, eltérő dizájnú, de hardveresen lényegében azonos tudású tablettel.

A két készülék csak a külsejében tér el egymástól, hardveresen és árazás szempontjából viszont megegyeznek. Ha az egyes modell tetszik jobban, akkor 99,46 dollárért, vagyis cirka 35 700 forintért a tiéd lehet. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A másik modell is 99,46 dollárt, vagyis nagyjából 35 700 forintot kóstál. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • Érdemes észben tartani, hogy bár a Cafago ingyenes és vámmentes szállítást ígér a termékek mellé, előfordulhat, hogy mégis megvámolják őket, mivel kínai raktárból érkeznek. Ez jelenthet némi további költséget, erre érdemes felkészülni! Fizetni pedig továbbra is PayPallel érdemes, mert védelmet nyújt a vásárló számára, vagyis Neked!
  • Még valami: a tableteket nem próbáltuk, nincs konkrét tapasztalatunk velük, mindenki csak saját felelősségére, kockázatára rendeljen.

A készülék 10,1 hüvelykes LCD kijelzővel lett felszerelve, amelyen összesen 1960 x 1080 pixeles felbontásban jelennek meg a tartalmak.

A tablet (mindkét modell) meghajtásáért 10 magos MediaTek MTK6797 lapkakészlet felel, amelyet 8 GB operatív memóriával, valamint 256 GB belső tárhellyel egészítettek ki, utóbbi bővíthető micro SD kártya segítségével.

A táblagép 4G modemmel is rendelkezik, vagyis egy hálózati kártya behelyezését követően önállóan is csatlakozhat a mobilhálózati kapcsolatokra, hívásokat indíthat, fogadhat, felléphet a mobilinternetre.

További kapcsolati opcióként rendelkezésre áll a Bluetooth 5.0, a kétsávos Wi-Fi, a tableten található USB-C csatlakozó, illetve kapunk GPS navigációt is. A táblagép 8 megapixeles előlapi, valamint 16 megapixeles hátlapi kamerával lett felszerelve. Az ne tévesszen meg, hogy hátul az egyiken négy, a másikon pedig két szenzor található, ezekből csak egy az, ami használható.

Mindkét variáns belsejében 7000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja az energiaellátást. A tablet formatervtől függetlenül Android 12 operációs rendszert futtat.

A két készülék tehát csak a külsejében tér el egymástól, hardveresen és árazás szempontjából viszont megegyeznek.

Ha az egyes modell tetszik jobban, akkor 99,46 dollárért, vagyis cirka 35 700 forintért a tiéd lehet. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A másik modell is 99,46 dollárt, vagyis nagyjából 35 700 forintot kóstál. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • Érdemes észben tartani, hogy bár a Cafago ingyenes és vámmentes szállítást ígér a termékek mellé, előfordulhat, hogy mégis megvámolják őket, mivel azok kínai raktárból érkeznek. Ez jelenthet némi további költséget, erre érdemes felkészülni! Fizetni pedig továbbra is PayPallel érdemes, mert az védelmet nyújt a vásárló számára, vagyis Neked!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid