24 GB RAM-mal is kapható lesz a OnePlus 12

0

A OnePlus 12 várhatóan januárban jelenik meg, nagyjából egy évvel a 11-es modell debütálását követően. Akad már néhány kiszivárgott részlet a készülék kapcsán, amelyekhez most újabbak társultak be. Ha hihetünk ezeknek, a következő OnePlus zászlóshajót rengeteg operatív memóriával szerelik.

A hírek forrása Digital Chat Station és a Weibo, a kínaiak kedvenc közösségi platformja. A OnePlus 12 megjelenítőjét kínai cég fogja gyártani, a panel támogatja majd a nagyfrekvenciás PWM sötétítést is. Az okostelefon belsejében Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet teljesít szolgálatot 16 vagy akár 24 GB RAM társaságában. Úgy látszik ez már afféle trend az ázsiai prémium okostelefonoknál.

Előzetes render

A OnePlus 12 burkolata alatt 5400 mAh-s aksi biztosítja majd az energiaellátást, a telepet 100 wattos vezetékes, illetve 50 wattos vezeték nélküli töltéssel fogjuk tudni táplálni. A készülék hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet, belsejében egy Sony IMX9xx sorozatba tartozó érzékelővel. A kamerakészlet részét képezi még egy 64 megapixeles, 3x periszkópos telefotó, valamint egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű modul. Periszkópos egység eddig még nem volt OnePlus készüléken, vagyis ez egy óriási újítás lesz.

A mobil keretét fémből öntik, a megjelenítő alá pedig optikai ujjlenyomat-olvasó kerül. A rezgéseket egy hatalmas méretű X-tengelyes motor bocsátja ki, a hardver által termelt forróságot pedig szintén óriási hőelvezető felület igyekszik szétoszlatni. A korábbi szóbeszédek szerint 6,7 colos, 120 Hz-es, QHD+ felbontású OLED kijelzőt szerelnek a telefonra, az előlapi kamera pedig 32 megapixeles lesz. A OnePlus 12 már gyárilag Android 14 operációs rendszert futtat majd OxygenOS 14 felülettel kiegészítve.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid