256 GB-os microSD kártyát villantott a Samsung

0

A Samsung legfrissebb újdonságai között egy microSD kártya található, aminek a kapacitása 256 GB. Jelen pillanatban a legnagyobb kapacitású, kereskedelmi forgalomban is kapható microSD kártya 200 GB-os – volt tavaly egy 512 GB-os is bejelentve, de még nem vásárolható meg valamiért -, így hiánypótló a Samsung terméke, ami ráadásul júniustól biztosan kapható lesz. 

A Samsung EVO Plus 256 GB kifejezetten felsőkategóriás tabletekhez, illetve okostelefonokhoz készült, de jó szolgálatot tehet bármilyen drón, akciókamera vagy 360 fokban rögzítő eszköz számára, mint amilyen a Samsung saját 360 Gear-je. A kártya a Class 10-es sebességosztályba tartozik, az olvasási sebessége eléri a 95 MB/s-ot, míg az írási sebessége 90 MB/s is lehet.

EVO Plus 256GB microSD card_02_

Hála az óriási kapacitásnak, lehetőségünk van 12 órányi 4K felvételt vagy 33 órányi Full HD videót eltárolni ezen az apróságon. Ha Kodályhoz hasonlóan mi is inkább zenét gyűjtögetnénk, akkor akár 23500 mp3 fájl eltárolására is módunk lesz a kártyának köszönhetően.

A Samsung EVO Plus 256 GB vízálló az IP67 tanúsítványnak megfelelően, valamint ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, a mágnesességnek és a röntgensugárnak is. A forgalmazás a következő hónapban indul, az ár pedig 249 dollár (69 ezer forint) lesz.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid