3 az 1-ben hordozható léghűsítő, ami jól jöhet a nyári melegben

0

Korábban már írtunk egyszer erről a kis hűtő berendezésről, ami nagy segítség lehet a nyári hőségben, most viszont csökkent az ára, így már 28 dollárért a tiéd lehet.

Tulajdonképpen egy speciális ventilátorról van szó, ami több feladatot is ellát. A szerkezetben megtalálható egy tartály, amibe hideg (vagy akár jeges) vizet önthetünk, így hidegebb levegőt fúj ki az eszköz. Ráadásul nem csak levegőt fúj, hanem elvileg párásít is, a szűrő pedig légtisztító funkciót lát el.

A szerkezet nagy előnye, hogy USB-ről működtethető, tehát akár egy powerbank is elég hozzá, és így bárhol hasznát vehetjük, nem vagyunk konnektorhoz kötve. A beépített 7 színű LED lámpa miatt ráadásul hangulatvilágításnak sem utolsó. Azt azonban mindenképpen érdemes kiemelni, hogy ez nem egy túlzottan nagy teljesítményű eszköz, egy egész szoba hűtésére már nem alkalmas, viszont ha a közeledben helyezed el, akkor elviselhetőbbé teszi a meleget akár nappal, akár éjszaka alvás közben.

Ez a “személyes légkondi” most akcióban 27.99 dollárba kerül a Tomtop weboldalán. Nekem már úton van egy, kíváncsi leszek rá, mindenképpen beszámolok majd róla, ha megérkezett. Részletek és rendelés az alábbi linken:

A kis összeg miatt vámmentesen érkezik az ingyenes szállítási móddal.

Frissítés (tapasztalatok): megérkezett a termék, alapvetően jól működik, a vizes megoldásnak köszönhetően egy kicsit hidegebb levegőt fúj, mint egy átlagos ventilátor. A párásítást nem igazán tapasztaltam, de fogy belőle a víz, tehát egész biztosan ér valamit. Levegőszűrőt azonban sajnos nem találtam a készülékben a képek ellenére. Egyébként kellemesen hűt, 3 fokozatban állítható a ventilátor, és szép a LED világítás, bár csak az egyik oldalon van.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid