3 éves a Google+

0

Három évvel ezelőtt, pontosan 2011. június 28-án indult útjára a Google új közösségi szolgáltatása, a Google+, amit leginkább a Facebook és a Twitter ellenfelének szántak.

A várt siker azonban elmaradt. Habár a Google számításai szerint 540 millió aktív felhasználóval rendelkezik havonta a Google+, ez a valóságban szinte biztos, hogy jóval kevesebb. Ennek ellenére még nem kell temetni és a többi közösségi oldallal való összehasonlítás sem biztos, hogy helytálló, mivel mindegyiknek más a célja és az erőssége.

Azért elég sokan vannak, akik már hazánkban is aktívan használják a Google Plus-t és akad jó pár népes közösség vagy rajongói oldal. Mi is igyekszünk sok figyelmet fordítani erre. Szerencsére a NapiDroid G+ oldala egyre növekvő tendenciát mutat és több ezer olvasónk érkezik innen havonta, amire igazán büszkék vagyunk.

Ha eddig csak Facebookon követtél minket, akkor csatlakozz a Google Plus oldalunkhoz is, hiszen ide sokszor hamarabb kerülnek ki a cikkek, és akad néha olyan újdonság is, amit csak itt osztunk meg.

BusinessInsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid