Mini Bluetooth fülhallgatók nagyon jó áron

0

A sportolni szeretők, sokat ingázók, és úgy általában a zene, valamint a kínai kütyük szerelmesei ne is menjenek tovább. Az alábbiakban három remek, kisméretű Bluetooth fülhallgatót mutatunk be, amelyek kifejezetten kedvező áron szerezhetők be.

Xiaomi Mini Bluetooth headset

A Xiaomi fülese igyekszik a sportolói igényeknek is megfelelni az IPX4 ellenállással, így a nedvesség, izzadság nem tehet benne kárt, de akár vezetés vagy munka közben is jól jöhet. A Xiaomi aprósága Bluetooth 4.1 kapcsolaton keresztül kommunikál a párosított eszközzel, ami akár 10 méter távolságra is lehet. Az ergonomikus kialakítású fülhallgató remekül illeszkedik a hallójáratba, és a formaterve okán némileg a külső zajt is képes szűrni, bár semmilyen kifejezetten erre a célra fejlesztett technológiával nem rendelkezik.

A fémből, polikarbonátból, és szilikonból készült eszköz belsejében egy 40 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírás szerint 60 órás készenléti időt képes biztosítani. Folyamatosan beszélgetni (vagy zenét hallgatni) három órán keresztül lehetséges vele, és szerencsére a töltés mindössze egy órát vesz igénybe. A készülék a GVMiniRR kuponnal mindössze 13.99 dollárba kerül, így aztán nem érdemes hezitálni, csapj le rá minél hamarabb, ha egy ilyen kompakt headsetet keresel! További részletek és megrendelés ezen a linken.

QCY T1C Bluetooth fülhallgató

A QCY T1C szintén az apró, hallójáratba illeszkedő fülhallgatók sorát erősíti, de ez már párban kapható. A készülék ötödik generációs Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a párosított eszközökkel, akár 10 méteres távolságból is. A termék belsejében 43 mAh kapacitású akkumulátor található, ám az apróságok mellé egy 380 mAh-s dokkoló is jár. Önmagukban a fülhallgatók 4 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé, ami a dokkoló segítségével 16 órára növekedhet.

A készülék töltése alig két órát vesz igénybe, így azzal sem kell sokat bajlódnunk. Az eszköz IPX4 ellenállással rendelkezik így nem okoz neki gondot egy kis izzadság vagy egyéb nedvesség, szóval simán magunkkal vihetjük sportolni. Amíg az akció tart a készülék a GVTICQCY kuponnal mindössze 16.99 dollárba kerül. További részletekért, és megrendelésért kattintsatok erre a linkre.

Lenovo TWS Air Bluetooth fülhallgató

Végül, de nem utolsósorban egy Lenovo terméket fogunk nektek bemutatni, szintén a most induló promóció okán. Egy teljes mértékig prémium készülékről van szó, amelynek fémből és polikarbonátból készült háza IPX5 védelemmel áll ellen mindenféle nedvességnek. A vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth 4.2 szabvány szerint tud kapcsolódni a különféle szerkezetekhez, nagyjából 10 méteren belül stabil marad a vétel, ha nem kerülnek nagyobb akadályok a párosított eszközök közé. Az apróságban 55 mAh kapacitású akkumulátor található, illetve a készlethez tartozik egy bölcső is, ami képes tölteni a fülest.

A gyártó adatai szerint 10 órányi zenehallgatásra elegendő energiát tárol magában, és ha eljön a töltés ideje, akkor sem kell három óránál többet nélkülözni kedvencünket, ebben az intervallumban benne van a dokkoló és a fülhallgató is táplálása is. A készülék igényes, futurisztikus, ennek megfelelően nem filléres darab, de a GearVita webáruházában most nagy kedvezménnyel lehet elvinni. A HULairRYC kuponnal a termék mindössze 34.99 dolláros áron kapható, ami valóban jó ajánlat az eredeti, majd 60 dolláros összeghez képest. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésedet, ezen a linket tudsz tovább tájékozódni, illetve rendelni.

Megjegyzés: az árak a szállítás díját nem tartalmazzák, de szerencsére minden termék a vámhatár alatt van, tehát a vámolás miatt nem kell aggódni.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid