Igazi szörnyeteg lesz a Samsung Galaxy S10 X

0

Kiszivárgott pár igen érdekes részlet a legdurvább S10 modellről, amely állítólag Samsung Galaxy S10 X néven kerül majd forgalomba.

Csak nemrég derült ki, hogy az olcsóbb verzió valószínűleg a Galaxy S10 E nevet kapja, most pedig a legerősebb kiadásról érkeztek friss hírek. A készülék az “X” utótagot kaphatja, ami az “eXperience” és az “eXpansion” szavakra (“élmény” és “kiterjesztés”) utal. A mobil tulajdonképpen a Galaxy S10+ megnövelt, felturbózott változata lesz.

A Galaxy S10 X egy nagyméretű, 6,7 colos kijelzőt kaphat, és a hátlapján 4, az előlapján pedig 2 kamera lehet. A meghajtásról a Snapdragon 855 fog gondoskodni, ebből is a fejlettebb, 5G-s verzió, vagyis a készülék támogatni fogja a legújabb hálózati szabványt. És ez még nem minden, a mobil a hírek szerint több, mint 10 GB RAM-mal (minden bizonnyal 12 GB), illetve akár 1 TB tárhellyel is elérhető lesz. Ilyen brutális hardver mellé kell egy tisztességes aksi is, de ezzel sem lesz probléma, hiszen egy 5000 mAh-s telepet kaphat a mobil.

Csak egy koncepció

A Samsung Galaxy S10 X talán már a többi S10 modellel együtt bemutatkozik február 20-án, de első körben valószínűleg csak Dél-Koreában lesz kapható március végétől, az ára pedig átszámolva a 450 ezer Ft-ot is elérheti.

ForrásVia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid