3 népszerű lézergravírozó akcióban a GearBerry oldalán

0

A GearBerry webáruháza újabb akciókkal igyekszik kedveskedni, ezúttal a lézergravírozókkal a főszerepben. A webshop most három népszerű, sokoldalú funkcionalitással bíró gépet ajánl, amelyek kiváló kiegészítései lehetnek a kreatív hobbiknak, de akár kenyérkereső eszköz is lehet belőlük.

AlgoLaser Alpha 22W

Az AlgoLaser Alpha lézere 22 wattos teljesítménnyel dolgozik, így nem csupán gravíroz, de rengeteg mindent vág, 30 mm vastag fenyőfát, 50 mm vastag akrilt, de boldogul az eukaliptusszal, a kartonpapírral, a nyírfából készült rétegelt lemezzel számos egyéb mellett. A gépet beépített légpumpával is ellátták, ami még hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat. A gravírozási sebesség 20 000 mm/perc, a munkafelület maximális mérete 400 x 400 mm, a lézerfolt 0,06 x 0,05 mm-es. A gravírozó vezérlését Wi-Fi kapcsolattal, TF kártyával, USB-n és webes felületen keresztül is menedzselhetjük, a készülék mellé ráadásul telefonos applikációt is fejlesztettek.

Sculpfun S30 Laser Engraver

A Sculpfun S30 623 x 240 x 255 mm-es méretekkel és 6,7 kg-os súllyal rendelkezik, 32 bites levegő rásegítéses alaplappal lett felszerelve, a munkafelület mérete pedig 410 x 400 mm. A lézer kimeneti teljesítménye 5 watt, a fókusz 0,06 x 0,06 mm-es, a gravírozási pontosság 0,005 mm. Adatkapcsolat szempontjából ez a modell egy kicsit szerényebb, mint az előző, de a vezérlés továbbra is megoldható Wi-Fi és USB összeköttetésen keresztül, és bár ezúttal nincs mobilos alkalmazás, a gép kompatibilis a Windows, Mac, Linux rendszerekkel, a LightBurn és LaserGRBL szoftverekkel. Az S30 jó belépő lehet a lézergravírozás világába.

Atomstack S20 Pro

Az Atomstack S20 Pro 20 wattos lézerrel gravíroz és vág, 0,08 x 0,1 mm-es lézerfolttal, mégpedig egy 400 x 400 milliméteres munkafelületen. A gravírozási sebesség 12 000 mm/perc. A lézergravírozó irányítása történhet közvetlenül a gépről, vagy az offline működés is lehetséges, rendelkezésre áll az USB mellett egy telefonos applikáció is. A gravírozó boldogul az SVG, DXF, JPG, JPEG, PNG, BMP, TIF, CR2, formátumokkal, kompatibilis a LaserGRBL és Lightburn szoftverekkel, a Windows, a Mac és a Linux rendszerekkel egyaránt.

Forrás: GearBerry

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid