Saját néven ad ki mobilokat a Nokia telefonokért felelős HMD Global

0

A HMD Global immáron hat éve dob piacra okostelefonokat Nokia márkanéven. A Nokia-hátterű finn vállalat most megosztotta terveit a portfóliójának bővítésével kapcsolatban, a cég arra készül, hogy a saját neve alatt, vagyis a HMD márkajelzéssel forgalmazzon mobilokat a jövőben.

A bejelentést Jean-Francois Baril, a HMD Global társalapítója, elnöke és vezérigazgatója közölte a nyilvánossággal. Nem kell aggódni, ez nem jelenti a Nokia telefonok eltűnését, a HMD és a Nokia mobilok együtt lesznek jelen a piacon – árulta el a vezető a LinkedIn-profilján. A vásárlók arra is számíthatnak, hogy a HMD izgalmas, új partnerekkel is együttműködik majd a későbbiekben.

A vállalat vezetője egy terjedelmes posztban arról is beszélt, hogy a HMD Global éves szinten a leggyorsabban növekvő 5G okostelefon-gyártó, ráadásul fenntarthatóság szempontjából is az élen jár, többek között az elmúlt 12 hónapban piacra dobott, könnyen javítható Nokia készülékeknek köszönhetően. Állítása szerint a vállalat most készen áll arra, hogy önállóan is belépjen a piacra, és így egy új, a fogyasztói igényekre összpontosító telekommunikációs világot teremtsen.

A vállalat arra is büszke, hogy Európa egyik legnagyobb okostelefon-gyártó cége, és az ígéret szerint hamarosan kiváló minőségű, megfizethető mobilokat fognak értékesíteni a fogyasztóknak világszerte. A bejelentés nem tartalmazott részleteket a tényleges menetrenddel kapcsolatban, de valószínűleg fogunk még hallani a HMD Global terveiről az elkövetkezendő hetekben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid