3 új 64 bites tablet az ASUS-tól!

0

Az ASUS három új táblagépet leplezett le, amiknek közös tulajdonsága a 64 bites processzor, és az Android 4.4-es szoftver.

A trióból az ASUS Fonepad 8 tűnik a leglassabbnak, de ahogy a készülék neve is mutatja, itt a telefon funkciókra helyezték a hangsúly. A 3G-s tablet egy 8 colos 1280×800 pixeles IPS kijelzőt kapott, amit egy nagyon vékony keret vesz körbe, ez a két oldalon mindössze 5mm-es. Ezzel a készülék előlapjának 72.2%-át teszi ki a kijelző, ami rekord nagyságú a 8 colos tabletek között.

Asus-Fonepad-8

A készülék lelkét egyébként a négymagos 1.8 GHz-es Intel Atom Z3560 adja. Két kamerát kapunk, az egyik 5, a másik pedig 2 megapixeles, valamint van még dupla előlapi hangszóró is.

A következő újdonság az ASUS MeMO Pad 7, ami egy 7 colos 720p-s IPS kijelzővel rendelkezik. Itt is két kamerát kapunk 5 és 2 megapixeles felbontással, a teljesítményről pedig a négymagos Intel Atom Z3745 gondoskodik.

Asus-MeMO-Pad-7

Az ASUS MeMO Pad 8-ról azt kell tudni, hogy ez a világ legkönnyebb 8 colos LTE táblagépe. Itt a kijelző már full HD-s, és a 2.3GHz.es négymagos Intel Atom Z3580 processzort kapjuk meg. A készülék mindössze 7.3mm vastag, a súlya pedig 299 gramm.

Asus-MeMO-Pad-8

Mindhárom készüléken az ASUS saját Zen UI felülete fog futni, ami teljesen újrarajzolt flat stílusú elemeket jelent majd. Az árakról még nincs információnk, de a megjelenésük a harmadik negyedévben várható.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid