3 új Sony Xperia Z5 modell jön különböző méretű és felbontású kijelzőkkel

0

Nemrég mutattunk néhány sajtóképet a Sony Xperia Z5-ről, most pedig friss, és felettébb érdekes információk érkeztek a japán gyártó új zászlóshajó szériájával kapcsolatban. Kiderült, hogy három új modell jön hamarosan, a Z5, a Z5 Compact és a Z5 Premium. Nézzük a részleteket!

A PhoneArena egyik lelkes olvasója küldött egy fotót és néhány friss információt a Sony új csúcsmodelljeiről a népszerű weboldal szerkesztőinek. Kiderült, hogy három új modell lesz, a Z5 és a Z5 Compact mellé egy nagyobb méretű, Z5 Premium is érkezik.

A legkisebb készülék természetesen a Z5 Compact lesz, ezt egy 4.6 colos, HD felbontású kijelzővel szerelik. A Z5 megjelenítője 5.2 colos lesz, és marad a Full HD felbontás, az igazi nagyágyú viszont az 5.5 colos Z5 Premium lesz, ami a világ első 4K (3840×2160 pixel) kijelzős mobilja lehet.

Sony-Xperia-Z5-leak-1

A friss képen az Xperia Z5 látható három színben, és a forrás szerint a korábbi híreknek megfelelően a Snapdragon 810 kerül majd a készülékbe, és sajnos marad a 3 GB RAM is. A kamera viszont legalább fejlődik, egy teljesen új, 23 megapixeles szenzort kapunk szupergyors hibrid autofókusszal.

Az új csúcsmodellek bemutatója szeptember 2-án lesz, azaz már nem kell sokat várnunk, hogy megismerjük a hivatalos részleteket.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid