4 GB RAM-mal jön a Doogee limitált kiadású csúcsmobilja

0

A Doogee bejelentette, hogy az F3 nevű készüléküknek lesz egy limitált kiadása is, ami nem mindennapi összetevői révén egy igazén figyelemreméltó csúcsmobilnak ígérkezik.

A Doogee F3 Ltd. egy viszonylag kompakt mobil lesz, hiszen 5 colos kijelzővel érkezik. A panelt az LG gyártja, a felbontás pedig a mai elvárásoknak megfelelően QHD, azaz tűéles képre számíthatunk. Az előlap védelmét egy Gorilla Glass 3 borítás igyekszik majd biztosítani, ami a manapság egyre elterjedtebb, 2.5D-s kialakítással rendelkezik.

doogee-f3

Az újdonság meghajtásáról a Snapdragon 810 gondoskodik majd, amihez nem kevesebb, mint 4 GB RAM társul. A belső tárhely 32 GB-os lesz, és ez természetesen tetszés szerint tovább bővíthető.

A készülék többi része sem lesz gyenge, hiszen a hátlapon egy 21 megapixeles Sony IMX230 szenzort, az előlapon egy 8 megapixeles OmniVision kamerát, a burkolat alatt pedig egy méretes 3100 mAh-s akksit fogunk találni. A rendszer szerepét pedig természetesen a legfrissebb Android 5.1 Lollipop tölti majd be.

doogee-f3-1

A Doogee F3 Ltd. megjelenése októberben várható, és a készülék talán hazánkba is eljut majd a gyártó hivatalos magyar forgalmazója, a Ping Digital jóvoltából.

Doogee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid