Samsung Galaxy S6 – megindult az Android 5.1.1-es frissítés Európában

0

A Samsung megindította Európában a Galaxy S6 és S6 edge készülékek legújabb frissítését, ami már Android 5.1.1-re épül. Egyelőre csak Franciaországban örülhetnek, ugyanis itt bukkant fel először az új szoftver, de várhatóan más régiókban is hamarosan elérhető lesz.

A frissítés mérete 623 MB, amely kisebb hibajavításokat tartalmaz, illetve olyan apró módosításokat eszközölt a gyártó, amik javítják a felhasználói élményt. Az egyik újítás például, hogy az alkalmazásokat már betűrend szerint is lehet rendezni. A korábbi beszámolóknak megfelelően a kamera app is bővült, a fényességen ezentúl közvetlenül tudunk majd állítani.

Galaxy S6 camera

A forrás szerint azonban az egyik legnagyobb problémát ez a frissítés sem orvosolja. A rendszer betöltése utána a telefon a RAM 58%-át használja fel, ami egy kis nyomkodás után gyorsan megemelkedik 80%-ra. Ez sokakban azt az érzést kelti, hogy még a 3 GB memória is épphogy elég, de valójában egy teljesen természetes folyamatról van szó. A készülék igyekszik minél nagyobb százalékban kihasználni a RAM-ot, hogy a már korábban megnyitott appok sokkal gyorsabban betöltődjenek.

PlanetGalaxy, SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid