Olcsó phablettel rukkolt elő a Vodafone

0

Sok szolgáltatónak vannak saját márkás mobiltelefonjai, ezek általában olcsó, a tömegigényeket megcélzó készülékek. A Vodafone a mostanában bejelentett Smart Ultra 6-tal viszont sikeresen egyesítette a kellemes specifikációkat és pénztárcabarát árat. 

Természetesen a piros operátornak nincsenek gyárai, a mobil előállításáért a ZTE felel. Az eredeti modell Blade 6 Plus névre hallgat, de a Vodafone készüléke jóval magasabb felbontású kijelzőt kapott. A Smart Ultra 6 125 fontos árába ugyanis belefért egy 5.5 hüvelykes Full HD panel is, ami egyelőre még nem egy megszokott jelenség ebben az árszegmensben.

vodafone smart ultra 6

A többi jellemző hasonlóan ígéretes: nyolcmagos, Qualcomm Snapdragon 615 processzor, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető belső tárhely, 13 megapixeles hátlapi kamera, 5 megapixeles szelfikamera, valamint 3000 mAh-s akkumulátor. Ami még különösen jó hír, hogy a mobilon már az első bekapcsolás után Android Lollipop fogad minket, bár azt még nem tudni, hogy konkrétan 5.0 vagy 5.1 fut-e majd rajta. A Smart Ultra 6 első körben a brit előfizetők számára lesz elérhető, de később felbukkanhat a hazai kirendeltség kínálatában is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid