4 olcsó TV-okosító Kínából

0

Rengetegféle úgynevezett TV-okosító létezik, de most mutatunk nektek 4 olyan típust, amelyek egész nagy tudással bírnak az árukhoz képest.

1. SCISHION V88 TV Box

Ez a mini PC mindössze 22 dollárba kerül, azaz egy szinte filléres eszközről van szó. A készüléket a négymagos RK3229 processzor hajtja, amihez 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely jár. Ez a hardver nem túl erős, de az alap dolgokra elég, és még a 4K videókkal is megbirkózik.

A rendszer Android 5.1-re épül, és gyárilag van rajta Kodi, ráadásul rengetegféle csatlakozót kapott a kütyü, ami hatalmas pozitívum. További részletek és vásárlás ezen a linken.

2. Mecool M8s Pro L

Itt már jóval erősebb hardvert kapunk a 8 magos Amlogic S912 személyében, ráadásul ehhez 3 GB RAM és 16 GB-os belső tárhely tartozik.

A rendszer Android 7.1-es, van rajta gyárilag Netflix, és itt is kapunk sokféle csatlakozót. Az ára 54.64 dollár, további részletek és vásárlás ezen a linken.

3. Xiaomi TV Box nemzetközi verzió

A Xiaomi TV-okosítóját talán már nem kell senkinek bemutatni. Ezt a négymagos Amlogic S905X hajtja 2 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel, amely gyönyörűen viszi a 4K-s tartalmakat, és a HDR-t is támogatja a kütyü.

A Xiaomi készülékén az Android TV operációs rendszer fut, amelyen gyárilag van Kodi és Netflix is. Csatlakozóból csak a legfontosabbak vannak, de egyébként egy bevált, minőségi termékről van szó. Az ára jelenleg 70 dollár, és ezen a linken tudod megvásárolni.

4. TX3 mini TV Box

Ez is egy olcsóbb készülék, mindössze 31 dollárba kerül jelenleg, és az előzőekkel ellentétben van rajta egy kis megjelenítő is.

A meghajtásról a négymagos Amlogic S905W gondoskodik 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel, a rendszer pedig Android 7.1-re épül. További részletek és vásárlás ezen a linken,

forrás: Lightinthebox

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid