4G képes okosórával készül a Huawei

0

A Huawei már több kedvcsináló képet készített a márciusi MWC-n tartandó rendezvényéhez. Ha nem teljesen félrevezetőek a legújabb plakátok, akkor minden okunk megvan azt feltételezni, hogy a kínai gyártó egy LTE modemmel szerelt okosórával készül előrukkolni.

A sejtelmes képeken a “Next is here”, azaz az “Itt van a következő” felirat látható, plusz néhány halvány vonal, elhintve egy keveset az új készülék formatervéről.

huawei okosora

A fotók alapján az is leszűrhető, hogy a készülő eszköz egy okosóra lesz, amelybe LTE modemet is szerelnek, így a készülék direkt kihívója lehet a Samsung Gear S-nek. Utóbbi teljesen önállóan is megállja a helyét – hívásokat kezdeményez, hálózatra csatlakozik -, nem feltétlenül szükséges összepárosítani egy okostelefonnal.

Egyébként semmi meglepő nincs abban, hogy a Huawei egy okosórán dolgozik, hiszen a korábban felfedett 2015-ös terveiben szerepelt egy Android Wear eszköz, amelyen már hónapok óta tevékenykednek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid