4G-s okosóra 3 GB RAM-mal és magyar nyelvvel? Már ilyen is van!

0

Sokan már temették az okosórákat, de mostanában újra fellendült ez a termékkategória, hiszen az egyre hatalmasabb telefonok mellé jól jönnek ezek a kisebb kiegészítők. Most összeszedtünk néhány érdekes típust, amelyek nagyon kedvező áron kaphatók.

Kospet Hope 4G okosóra

Ez a kütyü hardveresen már simán hozza egy olcsóbb okostelefon szintjét, hiszen a 4 magos, 1,3GHz-es MTK6739 processzor mellé 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet pakoltak. A kijelző 1,39 colos, és AMOLED technológiát használ, van GPS-vevő (+GLONASS), IP67-es vízállóság, és nanoSIM kártya foglalat 4G LTE támogatással, így akár telefonálni és mobilnetezni is lehet az órával. A rendszer pedig Android 7.1.1-re épül, és magyar nyelv is van benne. A Kopset Hope 4G most 159,99 dollár helyett 129,99 dolláros áron rendelhető meg a GVKPSWRR kuponnal a GearVita oldalán, így a vámmentes EU Priority Line szállítással nagyjából 32.500 Ft lesz a végösszeg. További részletek ezen a linken.

Microwear L5 okosóra

A Microwear L5 már egy jóval olcsóbb típus, de ennek is megvannak az előnyei. Egyrészt kifejezetten jól néz ki a karbonmintás háza, másrészt akár 7 napot is kibír egy töltéssel. A kijelző meglehetősen szép, és a fontosabb alap funkciókat ez is tudja: értesítések kijelzése, jelez a hívásoknál, aktivitásmérés, pulzusmérés, zenevezérlés stb. Az IP68-as vízállóság és a zseblámpa funkció (oldalt van egy LED a két gomb között) pedig csak hab a tortán. A kütyü 36,99 dollár helyett most 27,99 dolláros áron rendelhető a GVMCL5CY kuponkóddal, ami kb. 9250 Ft-ra jön ki a legolcsóbb szállítással (az alacsony ár miatt pedig itt kizárt a vámolás). További részletek és vásárlás ezen a linken.

Microwear L5

Honor Watch Magic okosóra

Az új Honor Watch Magic egy prémium, divatos kütyü akár 1 hetes üzemidővel, GPS-szel és AMOLED kijelzővel, az 5ATM vízállóság révén pedig akár úszhatsz is vele. A 142,99 dolláros akciós ár már alapból is kedvező, a GVHuweiYR limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz a fekete verzióból, így a vámmentes EU Priority Line szállítással kb. 37.700 Ft-ból kijön az óra. (Hazai hivatalos ár: 58.000 Ft-tól.) További részletek és rendelés ezen a linken.

Honor Watch Magic

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra

Rendkívül népszerű típus a Xiaomi Amazfit Stratos, ami szintén vízálló, remek az üzemideje, és ebben is van GPS-vevő, így komolyabb sporttevékenységre, aktivitásmérésre is használható sok minden más mellett. A minőségi, elegáns óra a MiSTraosRM kuponkóddal (EU Priority Line szállítással) nagyjából 43.900 Ft-ból jön ki ezen a linken.

Xiaomi Amazfit Verge okosóra

Az Amazfit Verge egy sportosabb kivitelt kapott, és van benne NFC, GPS, illetve egy AMOLED kijelző felel a megjelenítésért. Ez is nagyon jó vétel, a Global verzió a GlobalVergeCY kuponnal és vámmentes EU Priority Line szállítással most kb. 37.200 Ft-ba kerül átszámolva. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid