Így reagált a Huawei a Galaxy S10 bemutatójára

0

A Huawei nem hagyta szó nélkül a Samsung tegnapi bemutatóját, és köszönik szépen a dél-koreaiaknak, hogy nem tették túl magasra a lécet.

A Samsung tegnap bemutatta a Galaxy S10 szériát nem kevesebb, mint 4 készülékkel, de jött egy hajlítható telefon is Galaxy Fold néven. A Huawei az esemény után megköszönte a Samsungnak, hogy bemelegítették a közönséget a NAGY SHOW előtt (március 26-án érkeznek a P30 mobilok).

Ez persze még nem minden, nem csak azt állítja a Huawei, hogy az ő bemutatójuk lesz az igazán nagy attrakció, hanem pár konkrétabb üzenettel is készültek.

A Galaxy S10-re úgy utal a kínai gyártó a videóban, mint egy szokványos, közönséges mobilra (S, mint standard), ami nem kínál semmi eget rengetőt, míg az új P30 széria profi, precíz, úttörő, prémium és erős lesz többek között (csupa P-betűs jelző angolul).

A Huawei olyan tökéletes éjszakai fotókat is ígér, amikre a Galaxy S10 már nem képes, és azt is kiemelik, hogy a Samsung mobiljai nem kaptak valami erős zoomot, a P30 mobilok sokkal jobbak lesznek ezen a téren is.

És ha ez nem lenne elég, még egyet odaszólt a Huawei a Samsungnak. Örülnek neki, hogy végre a konkurencia is megpróbálkozott a tripla kamerával, jobb későn, mint soha.

A Samsung Galaxy S10 modellekről itt írtunk bővebben. Szerinted tényleg jobbak lesznek a Huawei P30 mobilok?

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid