Brutális hardvert kap a Vivo IQOO első telefonja

0

Egy rendezvényen nemrég a nagyérdemű elé tárták a Vivo almárkájának, az IQOO-nak az első okostelefonját, ami sajnos nem kap hajlítható kijelzőt a korábbi hírekkel ellentétben. Mielőtt azonban krokodil könnyeket morzsolnánk, a legújabb információk szerint veszedelmes hardver kerül a telefonba, olyan, ami már féltérdre kényszerít egy átlagos laptopot.

Igen, az IQOO elvileg egy gamer készüléket gyártó divízió, és ehhez mérten masszív lesz első okostelefonjuk minden hardveres jellemzője. A hátlapon található triplakamerás képrögzítő rendszer egyelőre fehér folt, nem sokat tudnunk róla, viszont annál többet a mobil belsejében lévő komponensekről.

Az egyelőre még név nélküli készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet fog dolgozni, ami ugyebár az idei év egyik legerősebb opciója lesz okostelefonos fronton. A bivalyerős chipset mellé 12 GB RAM-ot parkolnak az ázsiai gyártó mérnökei – vagyis jobban mondva a szalag melletti melósok -, és ha hihetünk az értesítéseknek, 44W-os gyorstöltést kap majd a masina, ami sebesebb lesz, mint a konkurensek megoldásai. Igen, olyan manufaktúrákra gondolunk, mint a Huawei vagy a OnePlus, nekik csupán 40, illetve 30W-os opcióik vannak.

Az újdonság belső tárhely szempontjából sem lesz rosszul eleresztve, hiszen állítólag egy 256 GB-os háttértárat szerelnek majd az alaplapra. Az akkumulátor kapacitása szintén értékelhető lesz, 4000 mAh mellett annak is akad némi esélye, hogy nem adja meg magát a telefon több órányi Diablo Immortal vagy Blades után sem. A kameráról nem sokat tudni egyelőre, de a szóbeszéd szerint Super HDR móddal látják majd el.

Az értesülések és az infók zöme egy a cég hivatalos Weibo oldalán közzétett posztból származik, majd később egy olyan megosztás érkezett, ami egy mindig rendelkezésre álló, kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóról szól. Talán ilyet is kaphat ez a remeknek ígérkező okostelefon, ki tudja?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid