4K HDR OLED kijelzős Sony csúcsmobil 2018-ban?

1

Nemrég érkezett egy friss értesülés, amely állítólag lerántja a leplet a Sony legdurvább 2018-as csúcsmobiljáról, de azért érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot.

Pár kiszivárgott képernyőfotón tűntek fel egy “Xperia XZ Pro” nevű készülék adatai, amelyek alapján egy igen komoly mobillal készül a Sony, de egyelőre nem tudni, hogy valódiak-e a képek.

Állítólag az újdonság egy 5.7 colos, 4K felbontású OLED kijelzővel jön, amely támogatja a HDR-t, és szinte alig határolja káva. A meghajtásról a Snapdragon 845 gondoskodhat, ami 6 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely társaságában dolgozik.

Az adatlap szerint a hátlapon duál szenzoros megoldás lesz egy 18 MP-es normál és egy 12 MP-es telefotó kamerával, amelyek a gyártó BIONZ képfeldolgozó rendszerét használják. A rekeszérték f/1.7 lehet, és megkapjuk a manapság igen népszerű portréfotó funkciót. Az előlapra pedig egy 13 MP-es, f/2.0-s kamera kerülhet.

A Sony Xperia XZ Pro állítólag nyáron kerül majd bemutatásra, és meglehetősen jól hangzik egy ilyen készülék, de az is lehetséges, hogy nincs valóságalapja, és valaki meghamisította az adatlapot.

Via Slashleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid