A Samsung hamarosan bemutatja a Galaxy S9 processzorát

0

A dél-koreai gyártó megosztott egy előzetes képet, amely szerint január 4-én valami nagy újdonságot lepleznek majd le. Szinte biztos, hogy a legújabb Exynos csúcslapkáról van szó.

A Samsung novemberben már felfedte az Exynos 9810 nevét, ugyanis a termék kapott egy innovációs díjat, de hivatalos bemutató azóta sem volt, így nem is tudni sok részletet a chipsetről.

Eddig csak annyit lehet sejteni, hogy egy 8 magos megoldásról van szó, ami továbbfejlesztett GPU-val és Cat. 18-as LTE modemmel érkezik, valamint hogy 10 nm-es csíkszélességgel készül a hardver. Január 4-én azonban minden további részletet felfed majd a gyártó.

Az Exynos 9810 a Galaxy S9 és S9+ készülékekben debütál, ez hajtja majd többek között az európai modelleket, míg az USA-ban Snapdragon 845-tel szerelt változatok kerülnek forgalomba. A két hardver várhatóan hasonló funkciókat és teljesítményt fog nyújtani, és nem mellesleg mindkettőt a Samsung gyártja le.

A Galaxy S9 széria bemutatója február végén lesz a legfrissebb hírek szerint, mégpedig az MWC kiállításon, de az sem kizárt, hogy egy különálló eseményt szentel majd a csúcsmobiloknak a gyártó.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid