5 új Samsung csúcsmobil jöhet jövőre

0

A Samsung következő nagy dobása a Galaxy Note 6 lesz, ami nyáron debütálhat, most azonban nem erről, hanem a vállalat 2017-es palettájárol érkeztek friss hírek.

A pletykák szerint a Samsung öt új csúcsmobillal készül jövőre. Természetesen lesz Galaxy S8 és S8 edge, valamint számíthatunk Galaxy Note 7-re és Note 7 edge-re. Ezek állítólag mind “2.5K”, azaz feltehetően QHD kijelzővel érkeznek.

A legérdekesebb az ötödik készülék lesz, ami a már régóta pletykált hajlítható csúcsmodell. Ezt évek óta fejleszti a Samsung (Project Valley kódnéven), és 2017-ben végre piacra is kerülhet a mobil, mégpedig Galaxy X-ként.

Koncepció

Koncepció

A Samsung Galaxy X-et a hírek szerint teljes egészében ketté lehet majd hajtani, így egy 7 col körüli kijelzővel szerelt készülékből jóval kompaktabb eszközt varázsolhatunk, ami könnyedén zsebre tehető. Az is említésre került, hogy az újdonság 4K felbontással bír majd.

Érdemes azért fenntartásokkal kezelni az ilyen híreket, hiszen 2017 még messze van, és ha vannak is hasonló tervei a Samsungnak, ezek addig könnyedén megváltozhatnak.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid