50 millió Samsung Galaxy S6-ot adhatnak el idén

0

Az idei év egyik legjobban várt okostelefonja a Samsung Galaxy S6 volt, ami mind külsejével, mind hardveres összetevőivel lenyűgözte a sajtót és a rajongókat egyaránt. A legfrissebb spekulációk szerint a készülék rendkívül kapós lesz, és az év végéig nem kevesebb, mint 50 millió példány találhat belőle gazdára.

A Samsung nagy reményeket fűz legújabb zászlóshajójához – valamint annak hajlított kijelzővel szerelt variánsához -, amire minden okuk meg is van, hiszen rekord mennyiségű előrendelés érkezett a csúcsmodellekre. A CitiBank elemzői korábban 46 millió eladott példányt jósoltak, de a dél-koreai vállalat még ennél is több értékesített készülékkel számol 2015-ben. A Samsung úgy készül, hogy összesen 50 millió Galaxy S6 és S6 edge fogyhat idén.

samsung_galaxy_s6_edge_side

Ha valóban ilyen kelendőek lesznek a Samsung új mobiljai, az sokat javítana lesújtó piaci helyzetükön, amit többek között annak is köszönhetnek, hogy a vártnál jóval kevesebb darabot adtak el a korábbi zászlóshajóból, a Galaxy S5-ből. Az is kérdéses, hogy a Samsung gyártási kapacitása képes lesz-e megbirkózni a megnövekedett érdeklődéssel, de ha igen, nagyon sok – remélhetőleg boldog – Galaxy S6 tulajdonos lesz az idén.

Übergizmo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid