500 euró alatt kínál Snapdragon 888+ lapkát a Motorola Moto G200

0

Idén már volt egy kicsit komolyabb hardveres felszereltséggel rendelkező Motorola mobil, az Edge 20 Pro. Habár egy jól összerakott, funkciókkal megpakolt okostelefonról van szó, a meghajtásáért mégiscsak egy tavalyi lapkakészlet enyhén frissített verziója, a Snapdragon 870 felelt. A gyártó most úgy gondolta, kedveskedik azoknak, akik alacsonyabb áron nagyobb teljesítményre vágynak, és bemutatta a nagyközönségnek a Motorola Moto G200-at, ami az Edge 20 Pro 699 eurós árcédulája helyett mindössze 450 euróért kínál jóval erősebb vasat, amely Snapdragon 888+ processzort takar.

Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb ár – ez azért elég szimpatikusan hangzik, nem igaz? A lapkakészlet mellett a vonzó tulajdonságok közé sorolhatjuk a 8 GB operatív memóriát, a 128 vagy 256 GB-os tárhelyet, a 6,8 colos 144 Hz-es LCD képernyőt, valamint a borítás alá passzírozott 5000 mAh kapacitású akkumulátort, amelyet akár 33 wattos adapterekkel is tölthetünk. Igaz, a hátlap műanyagból készült, de vélhetően ezzel együtt lehet élni, pláne, hogy némi minimális ellenállással is bír az elemekkel szemben, mégpedig az IP52 besorolásnak megfelelően.

Az okostelefon három képrögzítő egységgel rendelkezik a hátoldalán, az elsődleges modul egy 108 megapixeles konstrukció, ami akár 8K felbontásban is képes a mozgókép rögzítésére, aztán van még egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű egység autofókusszal – így tehát makró képek rögzítésére is alkalmas -, illetve a kamerakészlet részét képezi még egy 2 megapixeles mélységérzékelő. Önarcképeket az előlapi 16 megapixeles kamerával tudunk készíteni. Az új telefon először Európában és az Egyesült Királyságban jelenik meg, majd Latin-Amerika következik.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid