52,800 darab ZTE Nubia Z7 mobil fogyott 5 perc alatt!

0

Hatalmas siker lett a ZTE új Nubia Z7 sorozata, hiszen az első szállítmány Z7 Mini és Z7 Max mindössze 5 perc alatt elfogyott. Ez összesen 52,800 darab mobilt jelent.

A siker persze nem véletlen, hiszen mindkét készülék a csúcskategóriába tartozik, és ehhez képest nagyon jó áron kaphatók. A Z7 Mini még akár a OnePlus One-nál is jobb vétel lehet, mint ahogy azt már korábban meg is írtuk.

zte-nubia-z7-sale

A két új ZTE mobil egyébként nagyon hasonlít egymásra, leginkább csak méretben különböznek. A Z7 Max 5.5 colos, míg a Z7 Mini 5 colos kijelzőt kapott. A felbontásuk Full HD, és mindkét mobilt a 2GHz-es órajelen ketyegő négymagos Snapdragon 801-es processzor hajtja. RAM-ból 2GB-tal rendelkeznek, beépített tárhelyből pedig 16GB-ot kapunk bővítési lehetőséggel.

ZTE-nubia-Z7-mini

A kamerák 13 és 5 megapixelesek minkét modellben, míg az akkumulátorban találunk egy kis különbséget. A Z7 Mini 2300mAh-s, a Z7 Max pedig 3100mAh-s teleppel rendelkezik.

zte-nubia-z7-max-1

A ZTE Nubia Z7 Mini ára mindössze 242 dollárnak felel meg, a nagyobb Z7 Max-ot pedig 322 dollárért kínálják. Nem esett még szó a sima ZTE Nubia Z7-ről, ami a legkomolyabb készülék a háromból, hiszen az 5.5 colos QHD kijelzőjével leginkább az LG G3-mal szállhat harcba. Ez utóbbinak még nem indult meg az értékesítése.

Egyelőre mindhárom Nubia Z7-es modell csak Kínában lesz elérhető, és arról még nincs hír, hogy máshol is megjelennének.

GSMInsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid