Itt az új ZTE Nubia Z7, Z7 Max és Z7 Mini!

1

A ZTE nem csak egy, hanem mindjárt három új csúcsmobilt mutatott be. Nézzük ezeket sorban!

ZTE Nubia Z7

A Nubia Z7 a legkomolyabb készülék a három közül. Legtöbb tulajdonságában az LG G3-ra ütött, így már ismerős lehet az 5.5 colos QHD kijelző és a Snapdragon 801-es processzor párosítás. A 3GB RAM mellé külön kapunk a kijelzőhöz használt memóriát, ami a statikus képernyő képpontjait tárolja el, ezzel is csökkentve a készülék fogyasztását. Egyébként nem fogjátok kitalálni, hogy ez honnan lehet ismerős (LG G3).

zte-nubia-z7-1

A hátsó kamera 13 megapixeles, és optikai képstabilizátorral is rendelkezik, pont mint a G3. Az első kamera sem rossz, mivel 5 megapixeles felbontással bír. Kapunk még DualSIM foglalatot, LTE-támogatást és egy 3000mAh-s akkumulátort is.

Az Android 4.4-es szoftvert futtató készülék 550 dollárnak megfelelő áron indul, ami elég jól hangzik.

ZTE Nubia Z7 Max

Nubia-Z7-Max

A neve ellenére a Z7 lebutított változatát takarja a Z7 Max. Az 5.5 colos kijelző itt már “csak” 1080p-s felbontással rendelkezik, a RAM mennyisége 2GB-ra csökken, a 13 megapixeles kamerából pedig kimarad az optikai képstabilizátor.

Nubia-Z7-Max-1

Kicsit nagyobb is lett a Z7 Max, de cserébe jóval olcsóbb, mint a Z7-es modell. Mindössze 320 dollárnak megfelelő áron nyit, ami rendkívül kedvező, és akár hasonlóan jó vétel lehet majd a készülék, mint a OnePlus One (azzal a különbséggel, hogy ezt kapni is lehet majd).

ZTE Nubia Z7 Mini

Nubia-Z7-mini

A Z7 Mini nagyjából megegyezik a Z7 Max-szal, de itt a full HD-s kijelző mérete 5 colra csökken. Marad tehát a Snapdragon 801-es processzor és 13 megapixeles kamera is (OIS nélkül).

Nubia-Z7-mini-1

Az akkumulátor kapacitása sajnos 2300mAh-ra csökken, de cserébe az ár is nagyon kedvező lesz, mivel már 240 dollárnak megfelelő összegért is megvehető lesz a csúcsmobil, persze egyelőre csak Kínában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid