5G modemmel és 32 000 mAh-s aksival érkezik az Oukitel RT7 Titan 5G strapatablet

0

Az Oukitel hamarosan piacra dobja a valaha volt talán legbrutálisabb táblagépet, amely 5G modemmel, 32 000 mAh kapacitású akkumulátorral, 12 GB RAM-mal, tripla kamerás képrögzítő rendszerrel, éjjellátó funkcióval, Android 13 operációs rendszerrel, valamint rendkívül ellenálló külső borítással rendelkezik majd. A félelmetes felszereltséggel bíró készüléknek meg is kérik majd az árát.

Az Oukitel újdonsága 10,1 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítővel lesz felszerelve, amely egy a gyártó szerint elpusztíthatatlan házban foglal helyet. A külső borítás IP68, IP69K és MIL-STD-810H besorolásoknak egyaránt megfelel, szóval valószínűleg jó esélye lesz túlélni a legzordabb körülményeket is.

Az RT7 Titan burkolata alatt MediaTek Dimensity 720 lapkakészlet teljesít szolgálatot, amely mellé 12 GB operatív memória, valamint 256 GB bővíthető háttértár kerül az összeszerelés során. A lapkakészlet teszi lehetővé a csatlakozást az 5G hálózatokhoz, a táblagéppel akár telefonálni is lehet, egyetlen feltöltéssel akár 220 órán keresztül, ebben mondjuk szerepe van a gigantikus kapacitású akkumulátornak is.

Az Oukitel RT7 Titan belsejében ugyanis 32 000 mAh kapacitású telep kap helyet, amelyet 33 wattos töltéssel lehet táplálni USB-C csatlakozón keresztül. Az elvesztett energiák pótlása valószínűleg eltart majd egy darabig, viszont nem túl sűrűn kell a konnektorhoz járulni, mivel a készülék akár 180 napig is képes készenlétben maradni, ami azért nem piskóta.

A táblagép felszereltségét levehető fogantyú és kitámasztó teszi teljessé, de talán a kamerákról is érdemes pár szót ejteni. A készülék hátoldalán 48 megapixeles fő képrögzítő egység található, amelyhez betársul egy 20 megapixeles éjjellátó modul. A korábbi Oukitel portékákkal ellentétben ez a tablet egyáltalán nem lesz olcsó, de ilyen felszereltség mellett ebben semmi meglepő nincs.

Az Oukitel RT7 Titan 999,97 dolláros árral került fel a gyártó Aliexpress oldalára, és ezért a magyar valutában nagyjából 357 600 forintos összegért nem kapjuk meg a fogantyút és az opcionális pántot sem. A készülék bevezetési eseményére augusztus 21. és 25. között kerül sor. Magyarországról rendelve a hazai áfát is felszámolja az oldal, így a tablet ára 468 ezer Ft-tól indul. Persze nem kizárt, hogy később lesz valamilyen bevezető akció.

Forrás: NotebookCheck

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid