Xiaomi Mi 5s – 6 GB RAM-mal és megnövelt kijelzővel jöhet

0

Korábban elhangzott szóbeszédek alapján úgy tudni, hogy a Xiaomi már erőt és embert nem kímélve dolgozik a Mi 5 erősebb változatán, amit állítólag Mi 5s néven dobnak majd piacra.

mi5s

A friss értesülés szerint a megjelenítő a phabletek világába pozicionálja a készüléket, ami ha minden igaz 5.5 hüvelykes képátlóval érkezik. A régebbi fáma 5.15 colos kijelzőt jósolt – akárcsak a Mi 5 esetében -, de ha igazak az új feltételezések, akkor tekintélyes méretnövekedésről beszélhetünk. Ha valaki a tartalomfogyasztást helyezi előtérbe, akkor ez akár egy jó hír is lehet, ugyanakkor talán még ez az a méret amivel el lehet boldogulni egy kézzel is.

mi5s 2

A további specifikációkat tekintve a következő jóslatot hagyta ránk az ázsiai orákulum: a megjelenítő Full HD felbontású lesz, a számítási erőt egy Qualcomm Snapdragon 820 biztosítja, a rendszermemória pedig 6 GB-os. További örömsóhajokat az ujjlenyomat-olvasó, valamint a nyomásérzékeny képernyő (Force Touch) jelenthet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid