6 GB RAM-mal tűnt fel az Oppo R9S Plus

0

Az Oppo R9S után az Oppo R9S Plus is feltűnt a népszerű szintetikus tesztprogram, az AnTuTu adatbázisában. A prototípus tesztelése felfedte a mobil néhány fontosabb jellemzőjét is, amelyeket máris elétek tárunk. 

Ha már tesztelgetik őket, hamarosan mindenképpen a nagyérdemű elé kerülnek ezek az okostelefonok, addig viszont a különféle benchmark programok teszik a legjobb szolgálatot a leleplezésükben. Jelen esetben a már említett AnTuTu, ami felfedte, hogy az R9S Plus belsejében egy Qualcomm Snapdragon 653 fog ketyegni, ami a sárkányos csipgyártó egyik legújabb felső-középkategóriás megoldása. A Snapdragon 652 folytatásának megfelelő lapkakészletet nem kevesebb, mint 6 GB RAM-mal spékelték meg, ami erőteljes multitaszkingot sejtet.

oppo-r9s-plus

A többi AnTuTu által felfedett specifikáció között ott szerepel a kijelző Full HD felbontása, a 16 megapixeles előlapi, illetve a szintén 16 megapixeles hátlapi kamera, valamint a mobilon futó Android 6.0.1 Marshmallow rendszer. A tesztpéldány belső tárhelye pedig 64 GB-os. A pletykák szerint a készülék képernyőjének képátlója 6 colos lehet, ami nem csekély méretnövekedés a standard modell 5.5 hüvelykes megjelenítőjéhez képest. Mindkét modellt október 19-én mutathatják be, azaz már nem kell sokat várnunk rájuk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid