6000 mAh-s akksival jön a Doogee S6000

0

Márt sokszor írtunk Doogee mobilokról, hiszen a gyártó készülékei hazánkban is kaphatók a Ping Digital jóvoltából. Most egy nagyon érdekes telefonról szereztünk tudomást, ami prémium házzal és masszív üzemidővel igyekszik majd elnyerni a vásárlók kegyeit.

A Doogee S6000 a középkategóriás phabletek közé sorolható, és ennek megfelelően egy 5.5 colos, HD felbontású kijelzőt kapott. Persze azért van egy kis érdekesség a dologban, hiszen egy 2.5D-s üveg védelmezi az előlapot. A kivitel a képek tanulsága szerin meglehetősen minőségi, hiszen egy masszív fém keretet kapunk. A hátlap jól láthatóan a lehajlik a készülék két oldalán, ami miatt kicsit talán vékonyabbnak tűnik az egyébként elég vaskos mobil.

Doogee-S6000_1

A meghajtásról a négymagos, 64 bites MediaTek MT6753 gondoskodik, ami egy nagyon korrekt, középkategóriás hardver. RAM-ból sajnos csak 1 GB-ot kapunk, ami nem túl sok, a belső tárhely pedig 16 GB-os lesz, ráadásul ez tovább bővíthető.

Doogee-S6000_7

Kamerák terén nem a magas pixelszám dominál, de a szenzorok így is elég meggyőzőnek tűnnek. A hátlapra egy 8 megapixeles, f/2.0-s egység került dupla LED villanóval, az előlapon pedig egy 5 megapixeles OmniVision kamerát találunk.

Doogee-S6000_3

Most pedig nézzük a lényeget! A Doogee S6000 nevéhez méltó módon egy 6000 mAh-s akksit kapott, ami 3-4 napos üzemidőre lesz elég normál használat mellett. Ráadásul rendkívül gyors töltési lehetőséget is kapunk a MediaTek PumpExpress technológiája révén, amivel fele idő alatt 100%-ra húzhatjuk a hatalmas telepet.

A Doogee S6000 a hírek szerint augusztusban jelenik majd meg, a pontos ár még nem ismert, de valószínűleg elég kedvező lesz.

AndroidHeadlines

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid