1 milliárd letöltésnél jár a Facebook Messenger

1

A héten a Facebook Messenger túllépte az 1 milliárd letöltést a Play Áruházban, és így csatlakozott azon appok szűk csoportjához, amelyek elérték ezt az óriási számot.

Elsőként a Gmail app érte el az 1 milliárd letöltést a Play Áruházban még tavaly májusban, a nem Google által készített alkalmazások közül pedig a Facebook app volt az első, ez szeptemberben lépte át a bűvös határt. Olyan nevek szerepelnek még a listán, mint a Google Térkép, a Youtube és a Whatsapp.

messenger-1-milliard-letoltes

Most a Facebook Messenger is túlszárnyalta az 1 milliárdot, ám ez az első alkalmazás a sorban, amelynek 4.0 alatt van az értékelése (jelenleg 3.9). Ennek valószínűleg az az oka, hogy sokan nem örültek annak, hogy a Facebook kivette az alap alkalmazásból a csevegés funkciót, és külön appot erőltetett a felhasználókra. Persze ma már látjuk, hogy mire ment ki a játék, rengeteg fejlesztésen esett át az utóbbi időben a Messenger. Lehet vele pénzt küldeni, megjelentek a különböző bővítmények, a hanghívást kiegészítették videóhívással, és hamarosan játékokkal bővülhet az alkalmazás.

Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid