6000 mAh-s akkuval jön a Samsung Galaxy M31s

0

2020 márciusában debütált a 6000 mAh kapacitású aksival büszkélkedő Samsung Galaxy M31, és pár hónappal később már az újabb modell érkezéséről beszélhetünk, ugyanis nemsokára hivatalos lesz a Samsung Galaxy M31s, ami szintén a terebélyes akkumulátora miatt érdekes. A mobil július 30-án jön, a dátumot az Amazon buktatta le a fontosabb specifikációk mellett.

A készülék képernyője egy Infinity-O megoldás lesz, vagyis egy felül közepre igazított kivágás ad majd otthont az előlapi kamerának, ilyenre eddig nem volt példa a szérián belül. A panel Super AMOLED, a felbontás Full HD+, a pontos képátlót pedig egyelőre nem árulták el, de minden bizonnyal 6,4 col körül lesz.

A telefon hátoldalán L-alakú elrendezésben feszítenek majd az elsődleges kamerarendszer szenzorai, élharcosuk egy 64 megapixeles modul, amit a Samsung Single Take funkciójával is ellátnak, ezzel több videót és képet lehet majd készíteni szimultán.

A Samsung Galaxy M31s legfontosabb erénye az akkumulátor kapacitása lesz, hiszen ezúttal is egy 6000 mAh kapacitású telep kerül a mobil burkolata alá, ám ezúttal támogatni fogja a 25 wattos gyorstöltést is.

Sőt, a mobil képes lesz kábelen keresztül más eszközöket is tölteni, így kvázi powerbank gyanánt is használható lesz, szóval akinek egy ilyen modell kerül a birtokában, tuti népszerű lesz a baráti társaságban. Mivel sehol nem látni hátlapi ujjlenyomat-olvasót, az vélhetően a megjelenítő takarásában foglal majd helyet.

A mobilban egy házon belül fejlesztett Exynos 9611 lapkakészlet fog dolgozni, amelyet 6 GB RAM, valamint 64 vagy 128 GB háttértár egészít ki, kiszereléstől függően.

A Samsung Galaxy M31s elsőként Indiában lesz kapható, 20 000 rúpiáért, ami magyar valutában nagyjából 82 200 forintot jelent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid