6000 mAh-s aksival debütált a Samsung Galaxy M21

0

A Samsung Galaxy M széria újabb okostelefonnal gyarapodott, ami a méretes akkumulátorával és a kiváló középkategóriás jellemzőivel igyekszik belopni magát a szívünkbe. A Samsung Galaxy M21 nem csupán üzemidőben lesz bajnok, de fotókat is korrekt minőségben készít. 

A Samsung Galaxy M31 és az M21 között elég erős a rokoni kapcsolat, a legnagyobb eltérés a képrögzítő rendszerekben érhető tetten. Míg a Galaxy M31 összesen négy hátlapi kamerával büszkélkedhet, addig az újdonság tripla érzékelős konstrukcióval bír, amelynek elsődleges szenzora egy 48 megapixeles egység, ezt egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelő segíti ha el kell csípni a múlandó perceket. Önarcképeket szintén színvonalasan lehet majd alkotni a Samsung új versenyzőjével, mivel az előlapi kamera felbontása 20 megapixel, habár a Samsung Galaxy M31-en 32 megapixeles megoldás virít, ami azért mégiscsak jobb.

A telefon lelke egy Exynos 9611 lapkakészlet, mely mellé kérhető 4, vagy akár 6 GB RAM is, míg a belső tárhely kapacitása 64 vagy 128 GB lehet, mindkét esetben lehet számítani bővítésre is. A mobil fogadja az akár 512 GB-os kártyákat is. A háttértár egy része sajnos nem elérhető a számunkra, mivel abból valamennyit lefoglal magának az Android 10 operációs rendszer és a Samsung felhasználói felülete, a One UI 2.0.

A Samsung Galaxy M21 megjelenítője 6,4 colos, Full HD+ felbontású, és ezúttal is Super AMOLED panelt használtak a gyárban, szóval üdvözöljétek az élénk, vibráló színeket, valamint a végtelen betekintési szögeket! Régen ez a felsőkategóriás telefonok kiváltsága volt, most pedig már lazán beleszerelik ezeket a kijelzőket egy középkategóriás mobilba, éljen a fejlődés!

A Samsung Galaxy M21 belsejében egy 6000 mAh kapacitású aksi végzi az energiaellátást feladatát, a telepet ráadásul lehet akár 15 wattos gyorstöltés révén is táplálni, mégpedig USB-C porton keresztül. A mobil hátoldalán található az ujjlenyomat-azonosító, ami még mindig megbízhatóbb, mint az arcalapú megoldás.

A Samsung Galaxy M21 kapható lesz hollófekete és éjféli kék árnyalatokban, a 4/64 GB-os verzióért 175 dollárral egyenértékű rúpiát kell majd leszurkolni Indiában, mivel a telefon elsőként itt kerül forgalomba.

Az értékesítés március 23-án kezdődik. Egyelőre még nem tudni, hogy a 128 GB-os variánsért mennyit kell fizetni, de hamarosan erről is lerántják a leplet a dél-koreai gyártó munkatársai. Nemzetközi piacra dobásról és árakról még nem beszéltek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid