7+1 olcsó kütyü, amik életet menthetnek a nyári melegben

0

Már nyakunkon a hőség, így éppen itt az ideje beszerezni különféle hűtő alkalmatosságokat, amik elviselhetőbbé teszik a kánikulát. Most ezekből szemezgetünk!

1. Mini USB-s propellerek

Többféle is van, csak rádugod laptopra, számítógépre vagy külső aksira, és már pörög is. Ezek elég gyenge teljesítményűek, csodát nem kell várni tőlük, viszont filléres áron beszerezhetők.

2. Akkumulátoros kézi ventilátor

USB-n keresztül feltöltöd a 2000 mAh-s akkumulátorát, és lesz egy praktikus hordozható ventilátorod, ráadásul állvány is jár hozzá, hogy ne kelljen mindig kézben tartani. Az ára 11 dollár, itt tudod megrendelni, vagy van Xiaomi is 15 dollárért.

3. Mini USB-s ventilátor

Egyszerű, csendes asztali ventilátor USB csatlakozóval, már 5 dollár alatt megvásárolható.

4. USB-s álló ventilátor

Hasonló az előzőhöz, de álló kialakítást kapott, és két sebességfokozat közül választhatunk. 11 dollárba kerül ezen a linken.

5. Dupla propelleres USB-s asztali ventilátor

Állítólag extra csendes a dupla propelleres kialakítás miatt. 16 dollárba kerül ezen a linken.

6. 2 az 1-ben mini USB-s hűtő/melegítő

Kisméretű USB-s kütyü, ami italok és más kisebb dolgok hűtésére és melegítésére is alkalmas. Jelenleg 18 dollárba kerül, de sajnos nem tudjuk, milyen hatékonysággal dolgozik.

7. Arctic Air hűtő

A legjobbat hagytam a végére. Ez már egy komolyabb hűtő eszköz, amit fel tudunk tölteni hideg vízzel, és több állítható fokozatban fújja a hűvös levegőt. Persze ez sem egy teljesítménybajnok, egy egész szoba hűtésére nem alkalmas, de azért arra jó lehet, hogy lehűtsd magad, és ez is USB-ről működik. Egy ilyet egyébként én is berendeltem, most akcióban 31 dollárba kerül. Kíváncsi leszek rá!

Részletek és vásárlás az alábbi linken:

+1. 10.000 mAh-s Xiaomi powerbank

Az összes említett kütyü USB-ről működik, így egy külső aksi segítségével bárhol be lehet üzemelni őket. A Xiaomi powerbankje támogatja a gyorstöltést is egyébként, és most akciós, szállítással együtt kb. 5800 Ft-ba kerül jelenleg. Itt tudod megvásárolni.

Az összes felsorolt termék ára vámhatár alatt van, tehát nyugodtan be lehet őket rendelni akár a legolcsóbb szállítási móddal is. A legtöbbhöz van ingyenes vagy 1 dollár alatti szállítási lehetőség. Arra kell figyelni, hogy a vásárlás összértéke szállítással együtt ne legyen több, mint 37 euró (kb. 43 dollár), akkor tutira nem vámolnak.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid