72 órás leárazások a Geekbuying weboldalán

0

A Geekbuying webáruház 4. szülinapja alkalmából egy hosszabb akciósorozattal készült, ami most ért el csúcspontjához: 72 órán keresztül kedvezményes áron kínálnak okostelefonokat, táblagépeket és más kütyüket.

Összesen közel 100 termék került leárazásra, amik között találunk filléres eszközöket és valódi csúcskészülékeket is. Kezdjük az okostelefonokkal, amelyekből a legkomolyabb ajánlat a 10 magos LeEco Le 2 Pro, ha viszont olcsóbb mobilt szeretnénk, akkor jó választás lehet a fiatalos Meizu M3.

geekbuying-72-01

Az okostelefonok mellett van egy rakat akciós tablet, mini PC, okosóra, okoskarkötő és sok minden más. Külön említést érdemelnek még a VR-szemüvegek, amiknek a népszerűsége rohamosan nő. Ezek közül a legolcsóbb mindössze 3 dollárba kerül, de van komolyabb, telefon nélküli headset is 100 dollárért.

geekbuying-72-02

Érdemes tehát szétnézni, sok érdekességre bukkanhatunk, ráadásul az említett akción kívül további kedvezmények is vannak. Az oldal alján találunk például egy különálló promóciót az Umi márkájú termékekre, és egyet a Spanyol raktáron lévő kütyükre. Ráadásul kuponokat is fel tudunk használni, tovább csökkentve ezekkel a készülékek árát.

forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid