Nagyon magas AnTuTu pontszámot villantott a Xiaomi Mi5

0

Eddig úgy sejtettük, hogy a Xiaomi Mi5-öt a Qualcomm soron következő csúcshardvere, a Snapdragon 820 fogja hajtani, de egy friss pletyka szerint a hamarabb megjelenő 10 magos Helio X20 kerülhet a készülékbe, ami egyébként szintén nagyon erős lesz.

Bármilyen hardver is kerüljön a készülékbe, egy nemrég kiszivárgott AnTuTu eredmény alapján 73 ezernél is több pontot teljesített a Mi5, ami több, mint amit a jelenlegi legerősebb csúcsmobilok tudnak. A mobilról úgy hírlik, hogy egy 5.2 col körüli, QHD felbontású kijelzővel érkezik, az egyelőre még kérdéses processzort pedig 4 GB RAM támogatja majd. Nem kizárt, hogy lesz egy Plus változata is a készüléknek, ami nagyobb, 5.7 col körüli megjelenítőt kaphat.

mi 5 antutu

A Snapdragon 820-szal egyébként az a probléma, hogy csak nagyon sokára érkezik, leghamarabb 2016 elején, és a Xiaomi valószínűleg korábban piacra szeretné dobni a Mi5-öt. Az Snapdragon 801-gyel szerelt előző generáció már lassan 12 hónapja a piacon van, azaz hamarosan időszerű lesz az új modell megjelenése, ami így feltehetőleg inkább a Mediatek 10 magos újdonságával érkezik. Persze mindez csak spekuláció, biztosat a hivatalos bemutató után tudunk majd mondani.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid