80 dollárért rendelhető a Vernee T3 Pro

0

A kínai gyártó legújabb belépőszintű mobilja remek alternatíva lehet időseknek és fiatalaknak egyaránt, de főleg azoknak ajánlott, akik minél olcsóbban szeretnének okostelefonhoz jutni.

A Vernee T3 Pro egy igazi gazdaságos mobil lett, hiszen igyekeztek minimalizálni a végső termék árát, ám szerencsére mindezt úgy tették, hogy belekerüljön az, ami a megfelelő felhasználó élmény biztosításához szükséges. Az 5.5 colos kijelző például IPS panelt és HD+ felbontást kapott.

A gyártónak az MT6739-es 4 magos processzorra esett a választása, mellé pedig 3GB memóriát pakolt, ami nagyon jól fog jönni több feladat párhozamos futtatásánál. 16GB tárhelyet kapunk, amit szerencsére tovább bővíthetünk majd egy memóriakártya segítségével.

Kamera terén sem kell szégyenkeznie, hiszen három modul is rákerült. Hátul dupla kamerát kapunk (13 + 2 MP), elöl pedig egy 5 megapixeles optika segítségével lőhetjük az önarcképeket. Szerencsére nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem, amely a mobil hátulján kapott helyet.

Szuper hír, hogy akár két SIM kártyát is rakhatunk bele (az egyik helye megosztott a memóriakártyával), és támogatott az itthon használatos B20-as LTE sáv is. Az egyik legnagyobb előnye a mobilnak a 4080 mAh-s akkumulátor, amely a takarékos hardverrel szuper használati időt tesz lehetővé. Külön örömhír, hogy a mobilon már az Android 8.1-es verziója fut.

Ha valaki egy olcsó mobilt keres nagy aksival és friss szoftverrel, akkor a Vernee T3 Pro-val érdemes számolnia. Az árához képest korrekt kijelzőt kapott, és a kinézetre sem lehet panaszunk. A mobil bevezetőára jelenleg 79.99 dollár, ami kb. nettó 22.200 Ft-nak felel meg. Ha szeretnél egy ilyen mobilt, akkor ezen a linken rendelheted meg.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid