Itt a Xiaomi első 8K-s TV-okosítója, a Mi Box 4S Pro

0

A Xiaomi által gyártott Mi Box masinák a legnépszerűbb TV-boxok közé tartoznak, ezek a kis gépek nagyon korrekt felszereltséggel és kedvező árcédulával rendelkeznek, így aztán nem csoda, ha jól fogynak. Nem is olyan régen debütált a Mi Box 4S, illetve a Mi TV Stick, de a gyártó most egy újabb és még vonzóbb ajánlattal igyekszik lenyűgözni bennünket, ami a Mi Box 4S Pro nevet viseli, és még a 8K felbontású tartalmakat is képes lesz kezelni.

Nem olyan túl sok 8K-s TV-okosító van jelenleg a piacon, szóval a Xiaomi egyike a pioníroknak. A most leleplezett Mi Box 4S Pro a 8K videólejátszás mellett HDMI 2.1 támogatással, 16 GB-os belső tárhellyel, valamint 2 GB RAM-mal büszkélkedhet, és persze támogatja a Bluetooth kapcsolaton keresztül történő hangvezérlést is. Akárcsak a gyártó más Kínában forgalmazott, televízióval kapcsolatos termékei, ez a készülék is MIUI for TV felülettel debütált, ami a telefonos rendszer nagy képernyőre optimalizált változata.

Egyelőre többet nem tudni a specifikációk kapcsán, de ha az újdonság kicsit is hasonlít a korábban megjelent Mi Box 4S-re, akkor tuti lesz rajta USB csatlakozó is. Az új TV-okosítót várhatóan nagyjából 60 dolláros áron fogják kínálni a kínai vásárlók számára. Ezzel az árral amúgy valamivel többe fog kerülni, mint a 43 dolláros Mi Box 4S, de ezt be lehet tudni a kétszer akkora tárhelynek és a nagyobb felbontás kezelésének. Egyelőre nem tudni a nemzetközi forgalmazás részleteit, de hamarosan újabb információkat is megoszt majd velünk a gyártó a témával kapcsolatban.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid