90 Hz-es AMOLED kijelzővel és 50 megapixeles kamerával debütált a Motorola Moto G52

0

Egy vadonatúj büdzsételefon érkezik az európai piacra a Motorola Moto G52 képében. Az okostelefon egyebek mellett 90 Hz-es AMOLED képernyővel, valamint 50 megapixeles elsődleges kamerával igyekszik magára vonni a figyelmet.

Az újdonság megjelenítője egy 6,6 hüvelykes 2400 x 1080 pixel felbontású AMOLED panel, amely támogatja a bevezetőben is említett 90 Hz-es képfrissítést. A képernyő takarásában 6 nanométeres gyártási eljárással készülő Snapdragon 680 4G lapkakészlet teljesít szolgálatot, amely mellé 4 GB RAM, valami 128 GB bővíthető háttértár kerül.

A Motorola Moto G52 hátoldalán az elsődleges képrögzítő egység szerepét egy 50 megapixeles, f1,8 rekeszértékű modul tölti be, amely mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró egység került. Az előlapi kamera egy kivágásban található a képernyőn, a felbontása pedig 16 megapixel.

Az okostelefon IP52 minősítésnek megfelelő, vízlepergető burkolata még egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort is rejt, amely támogatja a 30 wattos gyorstöltést. A Motorola Moto G52 Android 12 operációs rendszert futtat, amelyet a Motorola MyUX elnevezésű felhasználói felülete egészít ki. Az újdonság szürke és fehér árnyalatokban kerül majd a boltok polcaira, ahonnan 250 euróért, vagyis megközelítőleg 94 ezer forintért lehet majd hazavinni. A forgalmazás várhatóan valamikor a hónap végén kezdődik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid