Hivatalos a OnePlus Band

0

Megérkezett a OnePlus első viselhető okoskütyüje, a OnePlus Band, ami egy nagyon olcsó fitneszkarkötő kéthetes üzemidővel, AMOLED kijelzővel és 12-féle sportmóddal.

A OnePlus Band kijelzője 1,1 colos, és AMOLED panelre épül, vagyis a színekkel és betekintési szögekkel egész biztosan nem lesz gond. A felbontás 126×294 pixel, és jelenleg összesen 37-féle óralap érhető el rá, amelyekből egyszerre 5 lehet a készüléken. Némelyiket egyébként testre is lehet szabni, és a későbbiekben valószínűleg jelennek majd meg újabbak.

Maga a készülék 10,3 grammot nyom, a szíj pedig 12,3 grammos, így összességében 22,6 gramm a tömeg. A OnePlus Band vízálló az 5ATM és az IP68 tanúsítványoknak megfelelően, és három színben kapható: fekete, kék, illetve narancs-szürke.

A karkötő 12-féle sportmóddal rendelkezik, és van egy Free Training opció is, amit bármilyen más, nem listázott tevékenység monitorozására használhatunk. Említést érdemel még a pulzusmérő, a véroxigénszint mérő, valamint az alvásfigyelő funkció.

Az akkumulátor kapacitása 100 mAh, amivel a OnePlus szerint akár 14 napig is elmegy a kütyü egy töltéssel, persze a pontos üzemidő nagyban függ a használat módjától.

A készülék Bluetooth 5.0 kapcsolat révén szinte bármilyen Android rendszerű telefonnal kompatibilis, és megkapjuk az olyan szokásos távvezérlő funkciókat, mint a zenevezérlés vagy a kamera elsütése. A OnePlus mobilok esetében pedig a Zen Mode is szinkronizálódik. A különféle aktivitásadatokat a OnePlus Health alkalmazásban tudjuk megjeleníteni, ez bárki számára letölthető a Play Áruházból.

A OnePlus Band első körben Indiában jelenik meg, ott a bevezető ára nagyjából 34 dollárnak vagy 10.100 Ft-nak felel meg, és később sem lesz sokkal drágább (kb. 38 dollár vagy 11.300 Ft). Arról egyelőre nincs információ, hogy más piacokon mikortól lesz elérhető, illetve milyen áron.

Forrás: OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid