Bréking: az LG megmutatta a feltekerhető kijelzős mobilját!

0

Már régóta lehet hallani arról, hogy az LG egy feltekerhető kijelzős telefonnal készül, ami a kettéhajtható készülékeknek, többek között a Galaxy Fold mobiloknak igyekszik konkurenciát állítani. Az LG Rollable néven futó újdonság valamikor márciusban debütálhat, a gyártó viszont már most megmutatta, hogy mire is számíthatunk.

Az LG a kizárólag online megtartott CES 2021 expó alkalmából kiadott egy rövid mozgóképet, amelyen működés közben is megtekinthető a futurisztikus készülék.

Az LG Rollable lényegi része természetesen a feltekerhető OLED kijelző, illetve a motorikusan működő kicsúszó mechanizmus lesz, amelyek révén magától tudja majd állítani a megjelenítő képátlóját. Így gyakorlatilag egy telefon méretű készülékből egy pillanat alatt egy kisebb tablet varázsolható.

Egy tavalyi, viszonylag keveset mutató előzetes képen oldalról is látható a mobil, ami jóval vékonyabb lesz, mint a mai hajlítható készülékek:

Konkrét specifikációk egyelőre nem ismertek, legalábbis hivatalosan, de korábbi pletykák szerint az LG Rollable kijelzője 6,8 és 7,4 colos méret között tud majd változni, a maghajtásért pedig egy Snapdragon 888 processzor fog felelni.

A végleges bemutató valamikor az első negyedévben várható. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikortól lehet majd megvásárolni a készüléket, de a legutóbbi értesülések szerint 2359 dolláros, vagyis megközelítőleg 701 ezer forintos áron lesz kapható.

Forrás: LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid