Akciós a WalkingPad C1 gyaloglópad a Tomtop oldalán

0

A rendszeres testmozgás a karantén alatt is fontos, és ha épp nem mennél ki a szabadba, vagy csak szimplán valamilyen más otthoni tevékenység (pl. munka vagy tévézés) közben szeretnél gyalogolni egy kicsit, akkor a WalkingPad C1 sétapad megfelelő eszköz lehet. Most kifejezetten jó áron, 100 ezer Ft alatt megvásárolható akcióban, így érdemes megismerkedni vele.

A WalkingPad C1 gyaloglópad a Tomtop oldalán most 329,99 dollárba kerül ingyenes szállítással európai raktárról, így a végösszeg olyan 97.500 Ft körül lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

A WalkingPad C1 egyik nagy előnye a kompaktsága, mindössze 12 cm magas a legvastagabb részénél, és összehajtva még fél négyzetméter helyet sem igényel.

A masina minőségi anyagokból készült, a teherbírása 90 kg, és különösen ügyeltek arra, hogy elnyelje a séta közben a lépések által keltett rázkódást.

A használata 14 és 60 éves kor között ajánlott, a séta sebességét pedig 0,5 és 6 km/h között lehet állítani. Manuális módban a távirányítóval tudjuk vezérelni, automata módban pedig a pozíciónk alapján változik az intenzitás. A gyalogló felület elejére érve növeli a sebességet az eszköz, ha pedig kicsit lemaradunk, akkor csökkenti.

A WalkingPad C1 sétapad egyébként a Youpin terméke, ami a Xiaomi egyik almárkája. A készülék a Tomtop oldalán most 329,99 dollárba kerül ingyenes szállítással európai raktárról, így a végösszeg olyan 97.500 Ft körül lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid